Om

IMG_0021 - versjon 3Hva er skråblikk?

Jeg elsker ord! Da dette ordet dukket opp i hodet mitt når jeg tenkte blogg, var det som essensen i meg falt på plass.

Skråblikk er mitt perspektiv på livet , denne vinkelen å se ting på fra, gjør at jeg stadig er undrende til det meste og reflekterer veldig over livet. Til tider litt for mye kanskje, men perspektivet gir meg også en humoristisk twist til hvordan jeg opplever verden, og uten humor blir dagene tammere og mindre lekne:-)

Skråblikk er også endel av utseende mitt, bokstavelig talt. Når du er født i Sør Korea så er det sånn, det har jeg alltid vært belastet med, annerledeshet nok en gang… Samtidig er begge aspektene av skråblikk ,min særegenhet så nå tar jeg fram kompleksene for å snu dem til noe positivt. Annerledeshet skaper mangfold, berikelse og inspirasjon:-)

Heia annerledeshet!

Hvorfor er dette så viktig ? spør du deg kanskje…

For meg er dette viktig for jeg tror at vi alle har komplekser som vi lar oss styre av, bevisst og ubevisst. Jeg tar en selvangivelse med mine komplekser nå, fordi de er blitt en tung vane å drasse med seg og de hindrer meg i min utfoldelse på veien til å bli et bedre medmenneske.

Så i denne bloggen skal jeg løfte fram mine komplekser og  ved hjelp av mitt skråblikk hylle dem og le litt av dem;-) Grunnen til at jeg velger å skrive er å sortere og lufte tankene mine og spare familien min, spesielt min kjære mann for alle undringene, tankene og funderingene mine;-)

Kanskje kan det være til inspirasjon for andre, for vi er så mye mer enn kompleksene våre, kanskje er det på tide å pusse støvet av dem og se hvordan vi kan bruke dem til noe som er mer konstruktivt for oss.

Så litt om meg: Jeg er en kvinne i sin beste alder, ( hver alder er den beste, bortsett fra de verste ombyggingsårene fra ca 14 til 17;-) ) Tilbake til alder: 46 år og er stort sett fornøyd med livet mitt. Jeg er gift  med en kjernekar som lever etter mottoet : alt er mulig! Noe som har inspirert og løftet meg i våre 25 år sammen:-)Er mor til to flotte jenter, henholdsvis 19 og 16 år, dvs at den eldste er på vei til å bli ferdig bygget, iallfall deler av rammeverket, fundamentet hennes ser ut til å være på plass:-) Den yngste er på vei til å blomstre i all sin prakt, kronbladene hennes er i ferd med å ta form og farge, hun strekker seg mot livet:-)

Av yrke er jeg frisør, jeg har klippet og farget og designet tusentalls frisyrer i løpet av mine 28 år i faget, nå driver jeg min egen frisørsalong i Haugesund på tredje året. Nytt på “karriere “fronten er at jeg er nyutsprunget coach 🙂 Grunnen til min coahingutdannelse er at jeg er så utrolig interessert i mennesker og kommunikasjon. Dette sammenfaller med min hovedinteresse; mennesker i alle former og fasonger:-) Andre interesser jeg har, er å LEKE ! Å ha en leken og nysgjerrig tilnærming til livet, er sterkt undervurdert dessverre. Med en dose humor og lek blir  selv den vanskeligste oppgaven, litt kjekkere, litt gøyere, vi får litt mer energi og da er livet så mye bedre,  ikke sant?

IMG_1329Dette fører meg til min vanskeligeste oppgave ever!!!

Vil du lese mer om den, følg med i mitt første blogginnlegg 🙂
Lag deg en leken dag<3

Med hjertelig hilsen

Hilde Loreen Storesund Bentsen